Fizetés, szállítás

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak Magyar Forintban étendők.  Az árak nem tartalmazzák a házhoz szállítás és kezelési költség díját és az egyéb a képen látható ‘tároló edény’ (váza, kaspó) díját, ha és amennyiben az külön a leírásban nincsen feltüntetve. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra. Duplán megrendelt és kifizetett rendelés esetén, amennyiben felveszi velünk a kapcsolatot a kiszállítás előtt, akkor a vételárat visszajuttatjuk Önnek. Kivétel akkor, ha a megrendelést a partnerünk, már elkészítette és az kiszállítás alatt van.

Fizetési módok

  • online bankkártyás fizetés az OTP SimplePay-en keresztül (mobilon is működik);
  • készpénz személyesen az üzletünkben (1011 Bp, Fő utca 24);
  • banki átutalással az Imperial Roses Kft OTP Banknál vezetett 11712004-22462480 számú számlájára;

Online bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetések az OTP SimplePay rendszerén keresztül valósulnak meg. Az internetes vásárlás során az OTP SimplePay felületén bankkártya adatok megadásával fizetheti ki a Vásárló az online megvásárolni terméket. A bankkártya adatok az Imperial Roses Kft-hez nem jutnak el.

Szállítás

A küldendő termékeket Budapesten és környékén a hét minden napján kiszállítjuk akár vasárnap is! A szállítást saját furátunk végzi.

A kiszállítás időpontját napra pontosan van módunkban teljesíteni, Magyarországon két lehetőségből választhat: délelőtt (9:00 – 12:00 óra közötti időszak) illetve délután (12:00 – 17:00 óra közötti időszak). Kollégánk a kiszállítás megkezdése előtt a megadott telefonszámon egyeztet a megrendelővel.

A virágszállítonk, abban az esetben, ha címzett nem tartózkodik a megadott címen, vagy nem elérhető, akkor egy harmadik személy segítségét is igénybe veheti (pl.: szomszéd, recepciós, portás), vagy eljárhat úgy, ahogy azt a kézbesítő ország szokása megengedi, a küldemények kezelésénél.

Szállíátsi díjak:

A személyes átvátel üzletünkben ingyenes.

Magyarország egész területére 4900 Ft, kivéve Pest megyét és Budapest területét.

Budapest területére: 1499 Ft

Pest megye területére: 1499 Ft