GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Információk a vásárlásról, fizetésről és szállításról

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Budapesten területén a kiszállítás ára 1990 Ft.

Az expressz (két órán belüli), illetve a nyitva tartási időn túli kiszállítás ára 5.000 Ft. (Ezt a szolgáltatásunkat kérjük telefonon jelezd a rendelés leadása előtt.)

Budapesten kívüli településre is kiszállítjátok a rőzsákat?

Igen, vidékre is szállítunk. Vidéki szállítási árak a szállítási címtől függenek, csak a cím megadása után jelennek meg a pénztér oldalon.

Vidékre a saját futáraink szállítják ki a virágainkat, mivel a dobozban a virágok vízben vannak, szépen sorban belepakolva a frissességük megőrzése miatt, ezért nem tudjuk rábízni semmilyen más cégre a kiszállítást, a kellemetlenségek elkerülése végett. Így tudjuk garantálni a tőlünk 2016 óta megszokott kifogástalan minőséget. *** (kivételt képez a Valentin-nap, ezen a napon nem tudjuk garantálni a szállítást vidékre)

Megoldható, hogy még aznap kiszállítsátok a megrendelt terméket?

Igen, természetesen megoldható. Van lehetőség átvenni a boltban is az aznap a megrendelt terméket, de ezeket a rendeléseket telefonon előlre meg kell beszélni. Exspress kiszállítás aznap 4990 Ft.

Eláruljátok a kiszállításkor, hogy ki küldte a virágot?

Számunka nagyon fontos a diszkréció, így az engedélyed nélkül soha semmilyen adatot nem adunk ki a címzettnek.

Csak azokat a virágokat lehet kérni a dobozba, amik a képen vannak a shopban?

Nem, bármilyen színű virágot lehet kérni. Van lehetőség egyedi összeállítására is. Határ a csillagos ég. Ezeket a kívánságokat érdemes telefonon egyeztetni a munkatársainkkal.

Olyan lesz a valóságban is, ahogyan a képen látom?

A honlapunokon található képeken többségében elkészült, kiszállított alkotásaink láthatóak. Ezek leginkább tájékoztató jellegűek, hiszen két pont ugyanolyan kompozíciót nagyon nehéz alkotni, mivel azonos virágtípus is lehet szállításonként különböző.

Előfordulhat nagyon pici eltérés, amit szinte észre sem lehet venni. Törekszünk mindig a legtökéletesebbre.

Honnan tudhatom, hogy mikor adtátok át a küldeményt?

A kézbesítésről tudunk küldeni sms értesítőt. Amennyiben szeretnél értesítést kérni, kérjük jelezd a megjegyzések rovatban a megrendelésnél.