Rólunk

Az Imperial Roses 2016 óta ismert a megbízhatóságáról és a kiváló minőségű szolgáltatásairól.

Gyönyörű rózsákat szállítunk Magyarországra ill. a határon túlra is kézzel készült dobozainkban, melyeket egy pici műhelyben készítenek vidéken, egy csökkent munkaképességű alkalmazottakat foglalkoztató vállalkozásnál.

Az Imperial Roses teljeskörű dekorációval is foglalkozik, legyen szó szülinapi, esküvői, karácsonyi, céges rendezvényekről vagy akár lakás, iroda, szálloda, üzlet berendezéséről. Csapatunk mindenben segítséget nyújt, a helyszíni felméréstől a tervezésen át egészen a kivitelezésig. Áraink kedvezőek, mert növény- és kellékkínálatunkat közvetlenül hazai partnereinktől rendeljük.

Készségesen segítünk bármilyen virág vagy ajándék kiszállításban. Legyen szó vörös rózsákról a kedvesednek, egy születésnap megünnepléséről, vagy egy jobbulást kívánó kis kedvességről. Hívj minket telefonon vagy írj nekünk emailt. Segítünk neked megtalálni és a címzetthez juttatni a legmegfelelőbb virág kompozíciót vagy egyéb meglepetést, hogy felejthetetlen emlékek maradjanak az élet jelentős pillanatai.